Detalii

Sporting Baia

Sicilia, Italia

Plecare din: Bucuresti, Romania

Check In - 2020-07-13

Check Out - 2020-07-20

7 Nopti

ro.travsoft.newInterface.utilities.TripAdvisor@7e610e59

Cazare la hotel 4*. Nominalizarea hotelului se face cu 5 pana la 3 zile inainte de data plecarii. Nu se poate opta pentru un anume hotel, repartizarea pe hotel se anunta de catre agentie cu 5 – 3 zile inainte de plecare. Hotelurile la care se poate face cazarea sunt Hotel Arathena Rocks sau sau Hotel Sporting Baia. 

 

Descriere hoteluri:

HOTEL SPORTING BAIA 4* (recomandarea agentiei: 3*)

Pagina web: http://www.chincherini.com/hotels-lake-garda/Naxos/Sporting-Baia-Hotel.html

Localizare: in zona centrala a statiunii Giardini Naxos, la 6 km de renumitul oras Taormina si la aprox 60 km de aeroportul Catania.

Caracteristici hotel: bar, restaurant, internet wifi cu plata, parcare. Cu plata suplimentara: centru benessere (piscina acoperita, sauna, baie turceasca, baie romana).

Camerele standard sunt echipate cu aer conditionat, balcon sau terasa, baie, uscator de par, telefon, TV, seif (cu plata).

 

HOTEL ARATHENA ROCKS 4* (recomandarea agentiei: 3*+)

Pagina web: http://www.chincherini.com/hotels-lake-garda/Giardini-Naxos/Arathena-Rocks-Hotel.html

Localizare: in Giardini Naxos, langa malul stancos al marii, la aprox 1 km distanta de zona centrala a statiunii Giradini Naxos, la 6 km de renumitul oras Taormina si la aprox 60 km de aeroportul Catania.

Caracteristici hotel: hotelul imbina intr-un mod placut elemente traditionale de arta (bazoreliefuri, sculpturi si elemente de arhitectura romana) si atmosfera linistita, intr-un cadru ce aminteste de vilele romane din Antichitate. Hotelul ofera bar, restaurant, piscina in aer liber si internet (cu plata).

Camerele standard: sunt echipate cu aer conditionat, balcon sau terasa, baie cu dus sau cada, uscator de par, telefon, TV.